PROMOCIONE


Përfitoni nga oferta më e re promocionale e A-Tours

Agjencia më e re turistike në Shqipëri mbërrin pranë jush me një gamë të gjerë shërbimesh dhe shumëllojshmëri opsionesh. Kontinenti aziatik me një ndërthurje të plazheve magjepsëse dhe qyteteve të industrializuara ju jep mundësinë ta vizitoni në çdo periudhë të vitit.

A-Tours me afrimin e sezonit veror ju ofron ulje me 20% ulje në çdo udhëtim drejt plazheve në Indonezi (Bali) dhe Tajlandë.  Kompania jonë ju garanton një udhëtim të mahnitshëm dhe magjik në një atmosferë tërësisht të ndryshme.

Me ujë të kristaltë dhe plazhe kilometrikë, Bali është një prej mrekullive të Azizë. Ju mund të kaloni një muaj mjalit të paharrueshëm apo pushime disa ditore që do t’ju relaksojnë.

A-Tours ju shpërblen me një 10% ulje shtesë nëse jeni më shumë se 4 persona.

Ju faleminderit për besimin!